Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگداشت روز ولادت حضرت زینب(س) با تقدیر و تجلیل از پرستاران بخش کرونایی بیمارستان بقیة‌الله به همت مدرسه علمیه صالحیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، در ایام ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار بزرگداشتی به همت مدرسه علمیه صالحیه با میزبانی از پرستاران بخش کرونایی بیمارستان بقیه‌الله(عج) مراسم بزرگداشتی به صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم اکرم رنجبر، پرستار بخش کرونا ضمن ابراز خوشحالی از بهبود شرایط فعلی گفت: با محدودیت جدید ایجاد شده چند روزی است که به لطف خدا بخش بسته شده است.

وی با اشاره به خاطراتی از وضعیت بخش کرونا به نقش امید و نشاط در بهبود بیماری و سلامت بیماران، عنوان کرد: شخصی مبتلا به کرونا با وجود بیماری زمینه‌ای خطرناک اما به جهت امید و نشاطی که داشتند از icu به بخش منتقل شدند و پس از بهبودی مرخص شدند.

در ادامه معصومه خیریان، مسئول آموزش و پرستار بخش کرونا با تشبیه حال و هوای ایثارگران جبهه سلامت به زمان دفاع مقدس گفت: حس ما در این وضعیت حس دوران جنگ هست با این تفاوت که در جنگ همه، دشمن را از روبرو می دیدند فلذا همه مردم پای کار بودند. اما در این جنگ بیولوژیک، که دشمن شمشیر را از رو بسته و تمام قد به میدان آمده ایثار و مهربانی و از خود گذشتگی در همکاران به عینه قابل مشاهده است. همه این ها، به علاوه فرمایشات حضرت آقا به ما انگیزه می داد که وظیفه‌مان را به نحو احسن انجام دهیم.

مسئول آموزش بخش کرونا با تاکید بر وظیفه شناسی کادر درمان بیان کرد: دکتر ها و پرستاران ما به واسطه قسمی که برای خدمت یاد کردند از این راه بر نمی گردند به طوری که در شرایطی که رئیس بخش مریض شده بودند با مراجعه بیماری بدحال در شرایط کمبود تخت رئیس بخش را از تخت پیاده کردند تا بیمار بدحال بستری شود.

در انتها فاطمه سادات شفیعی، مسئول بخش کرونا با تاکید بر روحیه ایثار کادر درمان و نیروهای جهادی که در بحث خدمات پزشکی همراه کادر درمان بودند خاطراتی شیرین از حضور روحانیونی که در بخش کرونا فعالیت داشتند بیان کرد و ضمن ابراز خرسندی از بهبود شرایط و بسته شدن بخش کرونا، نسبت به برداشتن محدودیت ها و بازگشت به وضعیت قرمز اظهار نگرانی کرده و گفت: در حال حاضر که مردم مدتی رعایت کردند الان دو روز است که بخش بسته شده مانند بهبود شرایط در خرداد ماه اما متاسفانه بعد از لغو محدودیت ها مردم شروع به رفت و آمد می کنند و هیچ عاملی مثل دورهمی‌های خانوادگی ناقل این ویروس نبوده و بزرگ‌ترین مصیبت؛ یعنی مرگ‌های خانوادگی را در پی دارد.

رئیس بخش کرونا با ذکر نام چند شهید مدافع سلامت همچون خانم شیرین صفوی، قدرت تقی زاده، آقای داستانی، آقای زارع و آقای دکتر زارعی بیان کرد: بیمارانی که بعد از برداشتن محدودیت ها مراجعه می کردند خیلی بد حال‌تر بودند به طوری که ما دو نفر از همکارانمان را در همین شرایط از دست دادیم.

وی در پایان با بیان این که گرچه این ویروس از راه دست و تماس سطحی منتقل میی‌شود اما بیشترین راه انتقال، راه هواست، حتی با زدن ماسک در فاصله کمتر از یک متر بعد از یک ربع ویروس منتقل میی‌شود و این که بچه ها خطرناک ترین ناقل ها هستند، به مردم عزیز توصیه داشتند با ترک دورهمی های یلدایی به سلامت خود و اطرافیانمان اهمیت دهیم چراکه ممکن است کسی به جهت سیستم ایمنی بالایی که دارد به ظاهر سالم باشد و علائمی نداشته باشد ولی به جهت ناقل بودن عامل کشته شدن عده ای دیگر شود.

گفتنی است در این مراسم که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بدون حضور طلاب برگزار شد و در پایان از پرستاران حاضر در مراسم با اهداء هدایایی قدردانی شد.



پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: تجلیل از پرستاران پرستار تجلیل از پرستاران نمونه روز پرستار بخش کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۲۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096598 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله رئوفی
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • وعده صادق، آغاز تحول در منطقه
  • دسته عزای شهادت امام صادق(ع) با حضور آیت الله وحید خراسانی در قم
  • برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در یزد
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در دفتر امام جمعه یزد